Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський забезпечить обов'язками першу леді
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський забезпечить обов'язками першу леді

Володимир Зеленський вважає, що перша леді повинна мати свою власну сферу відповідальності

8 червня 2020, 18:22 comments1691
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його стосунки з дружиною стали значно міцнішими за час його перебування на цій посаді. При цьому він поскаржився, що часто людям не вистачає елементарної ввічливості і вони бувають несправедливо грубі з Оленою. Саме тому він має намір представити закон, який буде регулювати інститут першої леді. Про це глава держави повідомив виданню "Українська правда" під час свого перебування в Хмельницькій області.

Володимир Зеленський забезпечить обов'язками першу леді

Говорячи про конкретні випадки неетичної поведінки стосовно своєї дружини, Володимир Зеленський згадав про історію з лікарем, який повівся грубо стосовно першої леді. Президент розповів, що його дружина писала листи підтримки лікарям, які захворіли коронавірусом. Один із них відреагував досить грубо. Якийсь чоловік запитав: "Що це за листи? Де мої 300 відсотків?". Під цим числом малася на увазі надбавка лікарів, які лікують хворих коронавірусом. Тим не менш, за словами президента, цей чоловік не міг їх отримати, оскільки заразився Covid-19, не займаючись лікуванням пацієнтів.

Президент підкреслив, що перша леді не може призначати і регулювати зарплати і тому подібних питань до неї бути не повинно. Саме тому, на думку президента, і повинен існувати закон, який би регулював повноваження і діяльність першої леді, щоб в майбутньому подібних питань до неї не виникало. При цьому Володимир Зеленський підкреслив, що перша леді неодмінно повинна мати обов'язки.

Як повідомляло видання "Коментарі", перша леді несподівано зізналася в любові, але не Володимиру Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини