Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський поділився особистим фото в соцмережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський поділився особистим фото в соцмережах

Президент опублікував фото з батьками

26 листопада 2020, 22:58 comments1712
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський опублікував в соцмережах приватне фото — він разом з батьками в Кривому Розі сидить за столом на кухні.

Володимир Зеленський поділився особистим фото в соцмережах

Сьогодні, 26 листопада, прес-служба Офісу президента повідомляла про візит Володимира Зеленського в Дніпропетровську область. Зокрема, він був з візитом і в рідному місті Кривий Ріг. Судячи з фото, президент вирішив заїхати і до батьків.

Володимир Зеленський поділився особистим фото в соцмережах - фото 2

Глава держави сьогодні також попрощався з генеральним директором КБ "Південне" Олександром Дегтяревим, який помер 24 листопада в наслідок коронавірусу.

Раніше "Коментарі" писали, що Володимир Зеленський звернувся до підприємців і на прикладі кафешок пояснив схеми державної допомоги. він покроково розповів, що потрібно робити для отримання коштів через додаток "Дія". Також додав, що 1,2 млн громадян зможуть отримати допомогу загальний обсяг якої становитиме 10 млрд гривень. Зазначив, що роботодавці, які відправили своїх працівників у вимушену відпустку, отримають допомогу. Вона буде дорівнювати часу простою закладу. Також планується компенсація за сплату єдиного соціального внеску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини