Головна Новини Політика президент Відеофакт: інтернет-користувачі обурилися пробіжкою Зеленського з охороною в Чернівцях
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: інтернет-користувачі обурилися пробіжкою Зеленського з охороною в Чернівцях

У Мережі задаються питаннями, чому Зеленський і Осачук бігали "не по тим" вулицями і чому президента України не оштрафували

27 липня 2020, 13:56 comments1660
Поділіться публікацією:

У Мережі з'явився відеозапис того, як президент Володимир Зеленський влаштував пробіжку вулицями Кобилянською і Кордуби в Чернівцях, а компанію йому склали голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук та охорона. Зазначимо, що візит президента на Буковину відбувся ще 9 липня, проте відео на сторінці групи "Твоя Буковина" в "Фейсбук" з'явилося тільки зараз і наробило чимало галасу.

Відеофакт: інтернет-користувачі обурилися пробіжкою Зеленського з охороною в Чернівцях

Судячи з відео, Зеленський в кросівках і спортивній формі разом з охороною і губернатором роблять ранкову пробіжку і про щось говорять. Однак інтернет-користувачі обурилися тим, що президент нібито вибрав не те місце для занять спортом. Мовляв, здійснювали пробіжку по хорошій дорозі, а не за тим, які потребують ремонту. Інші задаються питанням: чому президентові не виписали штраф за біг по проїжджій частині вулиці Кордуби.


Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вперше за 5 місяців провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним. Говорили, зокрема, про Донбас. Які висновки можна зробити з тих даних, що стали відомі після цієї розмови, чи варто чекати реального перемир'я або нас чекає капітуляція, як вважають опоненти президента з правого крила — на ці та інші питання в ексклюзиві "Коментарів" відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини