Головна Новини Політика президент У дружини Зеленського виявили COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У дружини Зеленського виявили COVID-19

Коронавірус у першої леді Олени Зеленської протікає безсимптомно

12 червня 2020, 14:11 comments3013
Поділіться публікацією:

Олена Зеленська заразилася коронавірусом. Нині дружина президента Володимира Зеленського отримала позитивний результат тесту на COVID-19. Це підтвердили в Офісі президента.

У дружини Зеленського виявили COVID-19

Симптомів коронавірусе у першої леді немає, тому в лікарню її забирати не стали. Зеленська буде лікуватися вдома, але поки що лишатиметься в самоізоляції окремо від інших членів родини, повідомили в Офісі президента.

Тести на коронавірус зробили також самому Володимиру Зеленському та дітям президента. У них результати негативні.

Де саме дружина президента підхопила COVID-19 невідомо. Але це мають з'ясувати експерти.

"І під час робочих зустрічей, і в побуті перша леді дотримувалася правил карантину. Також дотримувалася рекомендацій МОЗ. Згідно з протоколом безпеки, вона регулярно проходила тести на коронавірус. Попередній їй зробили на початку червня і результат був негативним", — повідомили в прес-службі Офісу президента.

Всі, хто останнім часом контактував з Оленою Зеленською, вже проінформовані про потенційну загрозу зараження. Їх попросили залишатися в самоізоляції і по можливості також пройти тестування.

Раніше Володимир Зеленський розповів про те, що сам хотів заразитися коронавірусом. Таким чином президент забажав пройти весь шлях пацієнта з COVID-19 самостійно і показати українцям, що все "не так вже й страшно". Президент запропонував своїй команді, щоб його спеціально заразили коронавірусом, але потім від цієї ідеї вирішили відмовитися.

Нагадаємо, що в Україні зараз фіксують сплеск коронавірусу. Другий день поспіль додається майже 700 нових випадків COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини