Головна Новини Політика президент Турецька газета видала співачку Брежнєву за дружину президента Зеленського (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Турецька газета видала співачку Брежнєву за дружину президента Зеленського (ФОТО)

Одне з найбільших турецьких видань використало спільну фотографію Віри Брежнєвої та Володимира Зеленського, щоб проілюструвати новину про першу леді України

19 червня 2020, 12:50 comments3467
Поділіться публікацією:

Одне з найбільших турецький видань Hurriyet помилково "одружило" президента України Володимира Зеленського і співачку Віру Брежнєву, помістивши їх спільне фото як ілюстрацію до матеріалу про Covid-19 у першої леді Олени Зеленської.

Турецька газета видала співачку Брежнєву за дружину президента Зеленського (ФОТО)

Віра Брежнєва

В якості ілюстрації був розміщений постер, на якому зображена сцена з мелодрами "8 кращих побачень" (2012 року), у якому головну роль виконував президент у часи своєї акторської діяльності. Відповідний матеріал був розміщений на інтернет-порталі видання (згодом фото замінили на коректне, але в кешованій версії старий матеріал зберігся), друкована версія газети вийшла теж з ляпом.

Турецька газета видала співачку Брежнєву за дружину президента Зеленського (ФОТО) - фото 2

Віра Брежнєва – відома співачка і актриса, екс-учасниця популярного жіночого колективу "ВІА Гра". Сьогодні вона дає сольні концерти, а також з'являється на екранах у ролі телеведучої і знімається у фотосесіях популярних видань. Глянцеві журнали не раз називали Віру еталоном жіночності і краси.

Як раніше писали "Коментарі", минулого тижня після ПЛР-обстеження у дружини Зеленського виявили коронавірус і встановили діагноз "негоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія".

Згодом дружина Зеленського опинилася в лікарні через ускладнення коронавіруса. Так, домашнє лікування не пішло Зеленській на користь. У неї почалося запалення легень. Це одне з найпоширеніших ускладнень коронавіруса.

За даними Офісу президента, зараз перебіг хвороби першої леді відповідає пневмонії середнього ступеня тяжкості. При цьому, дихальна недостатність дорівнює "0". Дотації кисню пацієнтка не потребує, тому, загальний стан Олени Зеленської – стабільний.

Зазначається, що перша леді проходить антибактеріальну терапію, знаходиться в ізоляції і під наглядом лікарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини