Головна Новини Політика президент Стало відомо, хто отримав повноваження звільненого Трофимова
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто отримав повноваження звільненого Трофимова

До призначення на посаду заступника голови ОП, на попередній посаді Тимошенко перебував з 21 травня минулого року

4 листопада 2020, 20:00
Поділіться публікацією:

Кирило Тимошенко розповів, що отримав повноваження звільненого сьогодні, 4 листопада Сергія Трофімова. Про це повідомляє "Українська правда".

Стало відомо, хто отримав повноваження звільненого Трофимова

ФОТО: LIGA.NET

"Так, це правда. Я тепер займаюся регіональною політикою в Офісі Президента згідно з новим розподілом роботи заступників голови ОПУ", — заявив Тимошенко.

Відомо, що Кирилу Тимошенку 31 рік. Він — син Дніпропетровського депутата від партії "Кріп" Владлена Тимошенко. За освітою — юрист. Працював представником ЗМІ в спортивному середовищі на одному з українських телеканалів. До призначення на посаду заступника голови Офісу Президента, на попередньому посту Кирило Тимошенко перебував з 21 травня минулого року.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади першого заступника керівника Офісу президента Сергія Трофімова. Про це свідчать укази президента Володимира Зеленського на сайті Президента, опубліковані сьогодні. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, що означає це рішення Зеленського і чи варто очікувати переформатування Офісу Президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини