Головна Новини Політика президент Сьогодні Зеленський виступить у Верховній Раді: стало відомо, про що буде говорити президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні Зеленський виступить у Верховній Раді: стало відомо, про що буде говорити президент

Головними тезами будуть боротьба з COVID-19, справи в армії і положення в Криму і на Донбасі

20 жовтня 2020, 03:45
Поділіться публікацією:

У вівторок, 20 жовтня, президент України Володимир Зеленський в стінах Верховної Ради звернеться до депутатів і жителям країни. Інформаційне агенство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на власні джерела в Офісі президента дізналося, про що буде промова президента.

Сьогодні Зеленський виступить у Верховній Раді: стало відомо, про що буде говорити президент

"В першу чергу Зеленський буде вимагати від громадян берегти себе в такий складний час. Всі розуміють, що COVID-19 на даний момент — серйозна загроза, з якою потрібно боротися. Тому будуть сказані слова про карантин, соціальної відповідальності і так далі. Також ніхто не забуватиме про ключові параметри роботи Зеленського і уряду — це питання Криму та Донбасу. Особливо важливо це напередодні місцевих виборів, щоб показати, що чинна влада пам'ятає про всіх. Також президенту потрібно донести свою тезу про новий економічний підхід на Донбасі, де він хоче спростити оподаткування і зробити зону вільної торгівлі ", — повідомляє джерело.

Прибуття президента до Верховної Ради заплановано на 12.00, коли почнеться виступ, — поки невідомо.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Володимир Зеленський не виключає, що Україна може повернуться до жорсткого карантину.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини