Головна Новини Політика президент "Порушив карантин у Хмельницькому": Зеленський сказав, як вчинить з рішенням суду
commentss НОВИНИ Всі новини

"Порушив карантин у Хмельницькому": Зеленський сказав, як вчинить з рішенням суду

Президент Володимир Зеленський готовий відшкодувати будь-яку суму, еквівалентну штрафу за порушення карантину в Хмельницькому, незалежно від рішення суду

22 червня 2020, 15:00 comments1896
Поділіться публікацією:

Український гарант Володимир Зеленський готовий відшкодувати шкоду на користь держави в еквіваленті сумі штрафу за порушення карантину під час робочої поїздки в Хмельницьку область, незалежно від того, яке буде рішення суду по даному інциденту. Про це прес-служба Офісу президента повідомляє на сторінці в Facebook.

"Порушив карантин у Хмельницькому": Зеленський сказав, як вчинить з рішенням суду

Як зазначають у відомстві, президент усвідомлює міру своєї вини і готовий виплатити суму, визначену постановою Кабміну, в добровільному порядку, навіть якщо суд не стане залучати його до адміністративної відповідальності.

"Як громадянин України відчуваю свою відповідальність за порушення карантину в Хмельницькому. Добровільно оплачу на рахунок заклади харчування суму, співвідноситься з сумою штрафу. У той же час у разі винесення судом рішення про притягнення мене до адміністративної відповідальності виконаю його, як це передбачено законом", — зазначено у повідомленні, посилаючись на слова Зеленського.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Хмельницький суд, який розглядає справу про порушення карантину президентом, змушений був звернутися до Верховного суду за отриманням рекомендацій: зсудді просять розтлумачити, чи мають вони право штрафувати самого главу держави.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини