Головна Новини Політика президент Площа України "зібралася" за кордон: Зеленський звернеться до канцлера Австрії з несподіваним проханням
commentss НОВИНИ Всі новини

Площа України "зібралася" за кордон: Зеленський звернеться до канцлера Австрії з несподіваним проханням

Петицію передадуть канцлеру, але, ймовірно, Зеленський з цим проханням випередить всіх тих, хто підписався

15 вересня 2020, 11:08
Поділіться публікацією:

Сьогодні президент України Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом в столиці Австрії Відні. Під час зустрічі з канцлером Австрії український лідер звернеться з незвичайним проханням назвати одну з площ австрійської столиці площею України. Про це інформує місцеве ЗМІ OE24.

Площа України "зібралася" за кордон: Зеленський звернеться до канцлера Австрії з несподіваним проханням

Повідомляється, що прохання торкнеться площі перед храмом УГКЦ святої Варвари, який вже 245 років належить українським греко-католикам і є одним із центрів українського життя у Відні. Досі площа не мала ніякої назви. Однак в кінці серпня 2020 року церква святої Варвари оголосила збір підписів про найменування площі перед храмом площею України, незабаром петицію передадуть канцлеру. Але, ймовірно, Зеленський з цим проханням випередить всіх тих, хто підписався.
Нагадаємо, президенти двох країн візьмуть участь в роботі економічного форуму. Завтрашній день Зеленський теж проведе у Відні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини