Головна Новини Політика президент Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" вручила Зеленському півмільйона підписів за відставку Степанова
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" вручила Зеленському півмільйона підписів за відставку Степанова

У політсилі наголошують, що країна виявилася не готова до пандемії, і вважають, що в цьому винен безпосередньо міністр охорони здоров'я Максим Степанов

23 жовтня 2020, 12:23
Поділіться публікацією:

У Офісу президента України вчора відбулася акція, в рамках якої президенту передали півмільйона підписів, зібраних за відставку глави МОЗ Максима Степанова. Організатором акції виступила політична партія "ЗА МАЙБУТНЄ".

Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" вручила Зеленському півмільйона підписів за відставку Степанова

У політсилі наголошують, що країна виявилася не готова до пандемії через півроку після її початку, і вважають, що в цьому винен безпосередньо міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Лідер політсили Ігор Палиця заявив в парламенті, що партія вже зібрала півмільйона підписів за відставку міністра, і пообіцяв передати їх президентові Зеленському.

"Ми повинні робити висновки і по уряду, і по Міністерству охорони здоров'я. Наша партія зібрала півмільйона підписів за відставку керівника МОЗ. Через їх бездіяльність вмирають українці! І вони повинні відповідати!", — заявив Палиця.

Сьогодні учасники акції передали підписи президенту — в громадській приймальні ОП офіційно зареєстрували кілька десятків ящиків з підписами як вхідну кореспонденцію.

"Від імені людей ми говоримо правду президенту. Пане президенте, пам'ятаєте, на вас — найбільша відповідальність. Тому степанови приходять і йдуть, а глава держави відповідає перед своїм народом і перед майбутніми поколіннями... Ми хочемо, щоб ви визначилися, з ким ви: з Україною або з міністром Степановим? Якщо з Україною, то вже сьогодні-завтра цей міністр повинен піти у відставку! А РНБО на позачерговому засіданні повинна оцінити реальний стан боротьби з коронавірусом. Оцінити і розробити дієві кроки для подолання епідемії", — прокоментувала передачу підписів керівниця Жіночого руху партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Ірина Суслова.

Партія ”ЗА МАЙБУТНЄ” вручила Зеленському півмільйона підписів за відставку Степанова - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини