Головна Новини Політика президент На сайті Президента зареєстрована петиція про закупівлю вакцини проти коронавірусу у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

На сайті Президента зареєстрована петиція про закупівлю вакцини проти коронавірусу у РФ

Для розгляду Верховною Радою петиція повинна набрати 25 тис голосів

28 жовтня 2020, 17:01
Поділіться публікацією:

На сайті Президента зареєстрована петиція, автор якої просить придбати вакцину проти коронавірусу у Російської Федерації. "Відкинути політику і звернутися до Росії з проханням надати нашій країні вакцину від коронавірусу", — так називається прохання. Далі воно аргументується тим, що в Україні стрімко погіршується ситуація з захворюваністю коронавірусною хворобою. Автор підкреслює, що Міністерство охорони здоров'я не здатне впоратися з пандемією, як в принципі, ні в жодній країні світу. Крім того, він посилається на слова засновника корпорації Microsoft Білла Гейтса про те, що покінчити з вірусом може тільки масова вакцинація, а в України її поки немає. Тому якийсь Жванія Давид просить Володимира Зеленського звернутися до Росії з проханням надати нашій країні вакцину від коронавірусу, тому що впевнений, що життя жителів України важливіша за будь-які питання.

На сайті Президента зареєстрована петиція про закупівлю вакцини проти коронавірусу у РФ

Крім того, підкреслює Жванія, "гуманітарна співпраця може відкрити двері до розуміння наших братніх народів — припинити, нарешті, безглузду війну на Донбасі, відновити нормальні відносини, запустити взаємовигідне економічне співробітництво".

Текст петиції викликав бурхливу реакцію в соцмережах — деякі користувачі встали на сторону автора прохання, приводячи в приклад те, що Україна свого часу відмовилася від російської вакцини від кору і сказу, що спричинило спалах захворювань, деякі звинувачують уряд США, що ті, нібито, забороняють нашій країні купувати вакцину від COVID-19 російського виробництва, але більша частина вважають, що на громадянах Росії зараз тестують недопрацьований препарат, який в майбутньому може викликати побічні явища або навіть вбити.

Нижче наведені деякі з найбільш яскравих коментарів:

"Там є вакцини такі, пептидні, від ящуру, якими худобу колють. Ну типу якщо здохне — не страшно, головне, щоб заразу не розносив. Ну нікому при здоровому розумі й добрій пам'яті не спаде на думку колоти ось це людям. Виявляється, прийшло. Мораль. Скажений худобу відправляють на забій, якщо хто забув".

"Чому ви вважаєте, що російська вакцина така жахлива? Саме після відмови від інших російських вакцин, і переходу на індійські з'явилося багато побічних ефектів ..."

"Якби Путятинська вакцина працювала, то в путінському ГУЛАГу не було б кожен день 20000 хворих".

"Ця вакцина вб'є більше ніж ковід".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що виробник розповів про "унікальність" української вакцини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини