Головна Новини Політика президент Мендель зібралася в суд через "вагітність" від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель зібралася в суд через "вагітність" від Зеленського

Якщо Мендель подасть до суду, позов буде на "астрономічну" суму, яку після виграшу віддадуть на потреби дитбудинку

5 серпня 2020, 11:15 comments3265
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента України Юлія Мендель розглядає варіант звернення в суд через чутки про її вагітність від Володимира Зеленського. Як розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода" антикризовий радник голови ОП Михайло Подоляк, він порадив Мендель подати позов стосовно політика Геннадія Балашова, який нібито і зробив гучну заяву щодо Зеленського і Мендель.

Мендель зібралася в суд через "вагітність" від Зеленського

"Є форма, яку я хотів, щоб ми ввели. Я їй (Мендель, — ред.) це радив, і ми ще думаємо про це — прямий позов про приниження честі та гідності (що очевидно) і порушення всіх моральних норм, які тільки можливі. Саме до першоджерела. І нехай потім він в суді доводить, що це не він все придумав", — говорить Подоляк.

Радник вважає, що це повинен бути позов на "астрономічну суму", а гроші від виграшу необхідно зарахувати на потреби дитбудинку.

Раніше ми повідомляли, що в Офісі президента прокоментували чергові чутки про нібито відносини Володимира Зеленського зі своїм прес-секретарем Юлією Мендель, підігріті переїздом сім'ї президента на дачу в Конча-Заспу. Антикризовий радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що дана подія ніяк не пов'язана з проблемами в сім'ї Зеленських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини