Головна Новини Політика президент Лукашенко запідозрив Україну і США в гібридній війні проти Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко запідозрив Україну і США в гібридній війні проти Білорусі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заговорив про можливі провокації та спроби дестабілізувати ситуацію в Республіці

6 серпня 2020, 16:14 comments1147
Поділіться публікацією:

Лідер білоруського народу Олександр Лукашенко заявив, що в період передвиборчої кампанії в країні були помічені кілька випадків серйозних провокацій, які спрямовані на дестабілізацію державного ладу та організацію Майдану. Про це повідомляє видання "Белта" з засідання щодо забезпечення безпеки виборчої кампанії.

Лукашенко запідозрив Україну і США в гібридній  війні проти Білорусі

Так, Лукашенко зауважив, що сьогодні не можна сподіватися на зовнішніх сусідів, оскільки фактично проти Білорусі хтось із них веде гібридну війну.

"Чесно зізнаюся, і, напевно, ви мені нового не скажете: ми не знаємо, на що вони здатні. Ми навіть не знаємо, хто вони. Або це американці з натовцями, або з України нас хтось підганяє, або нас східні брати так сильно "люблять". Йде гібридна війна проти Білорусі, і ми повинні чекати капостей з будь-якого боку. Що ми, до речі, і робимо ", — зауважив Лукашенко в бесіді з представниками МВС.

Крім того він зазначив, що йдеться зовсім не про гучне затримання найманців ПВК "Вагнер", але й про приватних, здавалося б, осіб.

"Нам відомі імена, прізвища, адреси, паролі, явки. До чудес іноді доходить. Засоби масової інформації насторожують нас, що нас тут хочуть захопити американці, натовці. Деяких людей з американськими паспортами, одружених на американках, тих, які працюють в Держдепі затримали. Але з багнетами напереваги їх захищають російські керівники ", — уклав президент.

При цьому він підкреслив, що не допустить анонсованого протестним електоратом Білорусі "майдану" 9-10 серпня, який призведе до "повного хаосу і головешок, що літають" по всьому Мінську.

"Цього ми допустити не можемо і не допустимо", — уклав Олександр Григорович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Білорусі було затримано групу силовиків ПВК "Вагнер", що вказані  як громадяни Росії й Україна попросила про екстрадицію деяких з них.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини