Головна Новини Політика президент Лукашенко вилетів в Сочі до Путіна для зустрічі тет-а-тет (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко вилетів в Сочі до Путіна для зустрічі тет-а-тет (відео)

Це перший закордонний візит Лукашенка після початку антиурядових протестів у його країні

14 вересня 2020, 09:37 comments1571
Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилося відео того, як сьогодні, 14 вересня, в Сочі вилітає президентський літак невизнаного білоруського лідера Олександра Лукашенка. Як повідомляють російські ЗМІ, той прибуде в РФ після антиурядових протестів у своїй країні, які буде обговорювати з колегою Володимиром Путіним. Відео опублікував Телеграм-канал "Пул першого" з посиланням на джерела.

Лукашенко вилетів в Сочі до Путіна для зустрічі тет-а-тет (відео)

Повідомляється, що це перший закордонний візит Лукашенка після початку антиурядових протестів у його країні. За інформацією Кремля, Путін і Лукашенко мають намір обговорити "перспективи просування інтеграційних процесів в рамках Союзної держави". Пройдуть переговори тет-а-тет — без прес-конференції та підписання документів за підсумком зустрічі.
Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін переконаний, що опозиційним силам не вдасться змістити з посади президента Білорусі Олександра Лукашенка, попри те, що визнає безпрецедентність вуличних протестів в республіці. Про це повідомляє західний журнал Bloomberg, посилаючись на кілька джерел в Кремлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини