Головна Новини Політика президент Лукашенко "на килимі" у Путіна: про що домовилися президенти в Сочі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко "на килимі" у Путіна: про що домовилися президенти в Сочі

Путін сподівається, що дана допомога відіб'ється і на фінансових ринках

14 вересня 2020, 16:47 comments1244
Поділіться публікацією:

Сьогодні невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко прилетів в Сочі на особисту зустріч з колегою з РФ Володимиром Путіним. За підсумком їх зустрічі стало відомо, що країни домовилися про те, що Кремль надасть Мінську кредит на $ 1,5 млрд. Про це передає російське агентство "ТАСС".

Лукашенко "на килимі" у Путіна: про що домовилися президенти в Сочі

За словами Путіна, прем'єр-міністр РФ Михайло Мішустін раніше "провів в Мінську успішні переговори за всіма напрямами взаємодії двох країн, в тому числі у фінансовій сфері".


"Ми домовилися про те, що Росія надасть Білорусі в цей складний момент державний кредит в $ 1,5 млрд, і ми це зробимо! Зараз, наскільки відомо, наші міністри фінансів ведуть на цей рахунок роботу на професійному рівні", — сказав російський лідер.

Путін сподівається, що дана допомога відіб'ється і на фінансових ринках. Відзначимо, що зовнішній борг Білорусі станом на липень цього року склав уже $ 18 млрд.

Нагадаємо, в Мережі з'явилося відео того, як сьогодні, 14 вересня, в Сочі вилітає президентський літак невизнаного білоруського лідера Олександра Лукашенка. Як повідомляють російські ЗМІ, той прибуде в РФ після антиурядових протестів у своїй країні, які буде обговорювати з колегою Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини