Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський: "У мене не було часу думати, довіряти чи не довіряти Путіну"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський: "У мене не було часу думати, довіряти чи не довіряти Путіну"

Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю зізнався, що переговори з Володимиром Путіним - це складна і заплутана робота

22 червня 2020, 14:05 comments2625
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що нормандський саміт в 2019 році став однією з найбільш складних і заплутаних етапів його роботи на посаді гаранта, так як передбачав переговори безпосередньо з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це він розповів у інтерв'ю канадському виданню The Globe and Mail.

Зеленський: "У мене не було часу думати, довіряти чи не довіряти Путіну"

Так, за словами Зеленського,  поки проходила підготовка до зустрічі в Парижі, у нього не було часу на те, щоб розібратися: чи варто довіряти Путіну, чи ні.

"Можливо, обмін полоненими, який в результат відбувся,  не така й уже велика перемога, але такі маленькі перемоги роблять можливою велику перемогу . Для нас велика перемога — це повернення усіх наших вкрадених земель. Це те, у що я твердо вірю, і на це у мене є час", — зазначив президент України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін зазначив, що українська влада рано чи пізно прибуде в московський Кремль для переговорів, і неважливо, скільки часу пройде — це все одно неминуче.

"Ми ж не посварилися з Україною, у нас просто розійшлися погляди з тими, хто сьогодні знаходиться при владі", — додав лідер росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини