Головна Новини Політика зовнішня політика "Зеленський повинен делегувати Медведчука на переговори в Росію", - Кузьмін
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зеленський повинен делегувати Медведчука на переговори в Росію", - Кузьмін

Народний депутат України Ренат Кузьмін вважає, що Зеленський повинен делегувати Медведчука на переговори з Росією

17 листопада 2020, 17:02
Поділіться публікацією:

Якщо Медведчук зміг домовитися про постачання російської вакцини, то він зможе домовитися і про виробництво цієї вакцини в Україні. Таку думку висловив народний депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" Ренат Кузьмін в ефірі телеканалу "112".

"Зеленський повинен делегувати Медведчука на переговори в Росію", - Кузьмін

"Президент Зеленський повинен делегувати Медведчука на переговори з керівництвом Росії для порятунку українців", — підкреслив він.

Також перший віце-президент Академії економічних наук України Анатолій Пешко закликав Зеленського закупити у РФ вакцину "Супутник-V".

"Я закликаю вас Володимир Олександрович, відкинувши всі політичні розбіжності, подумати про порятунок життів тисяч українців! Адже вони можуть померти від смертоносного вірусу в найближчі місяці. Європейський Союз, незважаючи на режим санкцій проти РФ, може собі дозволити дозволити використання російської вакцини на своїй території. Цю вакцину закуповують такі країни як Ізраїль, ОАЕ, Саудівська Аравія, Угорщина, Бразилія, Китай, Південна Корея, Туреччина, Індія. Чому ж Україна не готова поставити життя людини вище політики?

Вельмишановний, Володимир Олександрович прошу вас домовитися з Володимиром Путіним, з цього найважливішого для нашої країни питання. Або ж звернутися до Віктора Медведчука, який вже провів переговори з російським керівництвом з приводу закупівлі вакцини. 

Всі ми зобов'язані в першу чергу думати про український народ. Політика почекає. Люди хочуть жити. Будь ласка, придбайте вакцину, дайте українцям шанс вижити!" — йдеться у зверненні Пешко до президента.

Лікар з 40-річним стажем Єгор Маслов закликає владу країни зупинити політичні розбіжності і купити вакцину в Росії, або домовитися про її виробництво на території України.

"Ми переконані, що коли на кону — виживання нації, всі політичні розбіжності можуть і повинні бути поставлені на паузу. А тому закликаємо Вас, Володимире Олександровичу, подумати про порятунок життів тисяч українців і домовитися з керівництвом Російської Федерації про закупівлі вакцини "Супутник V" або ж про її виробництво на території України. В якості медіатора до переговорів може бути залучений Віктор Медведчук, який вже розмовляв з російським керівництвом з питання закупівлі вакцини".

Більш того, багато країн готові не тільки закуповувати вакцину, а й будувати заводи з її виробництва. Про таку ініціативу заявив президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв.

"Мною досягнута домовленість з президентом Росії про будівництво заводу з виробництва Російської вакцини. Уряд вже приступив до переговорів про залучення інвестицій в цей потрібний проект", — заявив Токаєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини