Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський планує безвiз для громадян деяких країн
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський планує безвiз для громадян деяких країн

Китай, Австралія, Нова Зеландія і ОАЕ можуть отримати безвiз з Україною

4 червня 2020, 21:16 comments1681
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський звернувся до Міністерству закордонних справ України з ініціативою розглянути можливість надання безвізового режиму для іноземців з Китаю, Австралії, Нової Зеландії та Об'єднаних Арабських Еміратів. Про це повідомили в прес-службі Офісу президента України на офіційному сайті.

Зеленський планує безвiз для громадян деяких країн

"Треба лібералізувати візову політику: якщо країни скасовують візи для українців, які приїжджають до ним, — ми для них скасовуємо. Нам треба конкурувати за туриста", — заявив Володимир Зеленський.

Згідно з оцінками туристичних операторів, іноземець витрачає близько 120-150 доларів в день в Україні, а за одну поїздку залишається в країні на 3-4 дні. Тому Зеленський закликав представників туристичної галузі зацікавлювати іноземних туристів, а Міністерство закордонних справ — скасувати візи для громадян Китаю, Австралії, Нової Зеландії та низки арабських країн.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський готовий заплатити штраф за порушення карантину в ході робочого візиту в Хмельницький.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини