Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський анонсував нормандську зустріч радників
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував нормандську зустріч радників

Президент Володимир Зеленський позначив, що залежить від результатів переговорів радників в нормандському форматі

15 вересня 2020, 14:52
Поділіться публікацією:

Український гарант Володимир Зеленський зазначив, що зустріч чотирьох радників лідерів нормандського формату відбудеться вже в найближчі десять днів, і за її підсумками буде відома дата самого саміту глав України. Франції, Німеччини та Росії. Про це президент заявив на брифінгу з приводу свого візиту до Австрії, передає "РБК-Україна".

Зеленський анонсував нормандську зустріч радників

Так, Зеленський підкреслив, що сторони вже проводили зустріч в Берліні і, не дивлячись на те, що предмет їх переговорів був досить важливий, ряд значних питань так і не вдалося обговорити.

"Тому вже найближчим часом відбудеться нова зустріч. За моїми даними, приблизно протягом десяти днів. Не знаю, як сказати краще: будемо вірити або сподіватися, але вже після цієї зустрічі радників, відбудеться і основна зустріч лідерів нормандського формату", — уклав президент України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нормандську зустріч лідерів України, Німеччини, Росії та Франції планували ще на вересень 2020 року, але тоді прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков спростував ці наміри з російської сторони.

"Зустріч скасована у зв'язку з відсутністю узгодження проектів підсумкових документів або розбіжностей до них з боку Німеччини, Франції та України", — зазначено в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини