Головна Новини Політика зовнішня політика "Він просто втомився": Зеленський пояснив заміну Кучми Кравчуком в ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він просто втомився": Зеленський пояснив заміну Кучми Кравчуком в ТКГ

Президент Володимир Зеленський провів зустріч зі ЗМІ на Донеччині і розповів про особливості переговорів зі стороною противника

6 серпня 2020, 14:08
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський пояснив, що призначення главою Тристоронньої Контактної групи Леоніда Кравчука здійснювалося через колосального досвіду і мудрості першого українського президента. Про це Зеленський заявив на зустрічі зі ЗМІ в місті Часів Яр Донецької області, який межує з лінією фронту.

"Він просто втомився": Зеленський пояснив заміну Кучми Кравчуком в ТКГ

Так, за словами гаранта, на місце Леоніда Кучми, який покинув зазначений пост, розглядалось кілька кандидатур, і вибір було робити складно.

"Я вважаю, що очолювати ТКГ повинен мудра, могутня і досвідчена людина, яка користується авторитетом у всіх українців", — зазначив Зеленський, маючи на увазі Леоніда Кравчука.

Що стосується самого Кучми, чинний президент відзначив його важливу роль, яку він гідно виконав, і вирішив дуже важливі завдання щодо досягнення миру в Україні.

"Ми йому дуже вдячні, він зробив дуже багато, але суспільство не бачить цього, оскільки ці переговори йдуть в закритому режимі. Леонід Данилович просто втомився, інших причин для залишення ним посади немає", — резюмував президент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новим заступником глави Офісу гаранта Андрія Єрмака став колишній чиновник в складі МВС України при Віталії Захарченко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини