Головна Новини Політика зовнішня політика Віктор Медведчук повторно звернувся з відкритим листом до Володимира Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук повторно звернувся з відкритим листом до Володимира Зеленського

Президент повинен визначитися на чиєму він боці - радикалів чи народу, - Медведчук

17 липня 2020, 10:58 comments1103
Поділіться публікацією:
Check

Голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук повторно звернувся з відкритим листом до Володимира Зеленського. Він вимагає від президента зробити вибір і визначитися, кого він буде підтримувати надалі.

Віктор Медведчук повторно звернувся з відкритим листом до Володимира Зеленського

Медведчук вважає, що Зеленський намагається догодити всім відразу і таким чином не виконує свою основну функцію — захищати інтереси українського народу.

"Як юрист юристу вважаю за необхідне нагадати, що посада президента – це посада Гаранта дотримання Конституції. При цьому Конституція – інструмент захисту народу, а президент – захисник народу. На найнижчому, побутовому рівні відбувається маса злочинних посягань на права громадян через сформовану тенденцію, коли злочинні елементи прикриваються націонал-патріотичними гаслами. І українці страждають від таких злочинних угрупувань. Ні правоохоронні органи, ні судова система не здатні покласти край цьому свавіллю", — звернувся до Зеленського Медведчук.

Це сталося через те, що націоналісти відчули безкарність, впевнений голова політради "ОПЗЖ".

"Монополія на насильство має належати обраній народом владі, а не націонал-радикалам, яких певні політичні сили ставлять над законом і використовують у своїх цілях", — вважає політик.

Зеленському він пропонує зробити вибір.

"Прийшов час, Володимире Олександровичу, визначитися, з ким Ви – з жертвою або з катом, з людьми, які поставили себе над законом, або з громадянами, яких Ви, як Гарант дотримання Конституції, повинні захистити. Або Ви на стороні Закону, або Ви стаєте на бік тих, хто витирає об нього ноги. Зробіть свій вибір", — закликав Медведчук.

Також він закликав зупинити розвал економіки, який, на думку політика, відбувається через корупцію у владі.

"Викачують з України за кордон мільярди, щоб потім брати мільйони у вигляді кредитів з цих грошей і, зрозуміло, повертати з відсотками. Ні для кого не секрет, що від таких реформ страждає народ: пенсіонер, який все життя працював на цю країну; простий трудівник, який ледве зводить кінці з кінцями, у тому числі через непомірні житлово-комунальні тарифи; молоді люди, позбавлені перспектив і можливості реалізувати своє право на працевлаштування, отримання житла та гідний рівень життя для себе і своїх дітей", — каже керівник політради "ОПЗЖ".

"Останні шість років наша країна втрачає незалежність і суверенітет. А меморандум з МВФ став заключним акордом у передачі Заходу всієї повноти управління Україною. З ким Ви, Володимире Олександровичу? З міжнародними ляльководами, які використовують нашу країну в своїх цілях, або з Україною, незалежність і суверенітет якої безсовісно потоптали і віддали на поталу горе-реформаторам?" — запитує Медведчук.

Опозиційний політик закликає президента стати на бік народу і захищати надалі, насамперед, інтереси своїх громадян.


Раніше "Коментарі" писали про те, через що може впасти рейтинг президента Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини