Головна Новини Політика зовнішня політика В ТКГ назвали дату чергового обміну військовополоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

В ТКГ назвали дату чергового обміну військовополоненими

Необхідні пропозиції вже в роботі

17 листопада 2020, 22:04
Поділіться публікацією:








Обмін полоненими планують провести до кінця поточного року. Відомо, що представники Тристоронньої контактної групи від української сторони наполягають здійснити його до 24 грудня. Такими планами поділився радник української делегації у ТКГ Олексій Арестович в ефірі одного з українських телеканалів. Згідно із заявою радника,  необхідні пропозиції до зустрічі в нормандському форматі вже знаходяться в роботі.

В ТКГ назвали дату чергового обміну військовополоненими

Крім того, радник ТКГ підкреслив, що саміт в "нормандському" форматі необхідний українській владі для підбивання підсумків угод, заключених торік, а також для  ухвалення нових рішень на вищому рівні задля врегулювання війни на Донбасі.



Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що українська делегація в Тристоронній контактній групі наполягає на терміновому розмінуванні 19 ділянок на Донбасі. Також члени делегації повідомили, що сторони досягли певного поступу в обговоренні умов розблокування російською стороною роботи КПВВ. Відомо, що про необхідність розмінування територій на Донбасі нагадував ще рік тому Президент України під час Нормандського саміту 9 грудня 2019-го.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини