Головна Новини Політика зовнішня політика Українська сторона розповіла, про що насправді були переговори в Берліні з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська сторона розповіла, про що насправді були переговори в Берліні з Росією

Віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій розвіяв всі чутки про вимоги Росії змінити Конституцію України

6 липня 2020, 21:12 comments1994
Поділіться публікацією:

Як повідомив Олексій Резніков, під час тристоронніх переговорів з Росією в Берліні не було ніяких вимог або ультиматумів про зміну Конституції України. Про це він сказав в інтерв'ю "Громадському радіо".

Українська сторона розповіла, про що насправді були переговори в Берліні з Росією

"Це вигадана історія. Слова ультиматум там в принципі не могло звучати в контексті тих переговорів, які були в Берліні", — повідомив Резніков.

Також віце-прем'єр зазначив головну мету даних зустрічей.

"Головне завдання Мінської тристоронньої контактної групи — це обговорення правових аспектів Мінських угод. Зокрема, мова йде про закони, які у нас прийнято називати "про особливий статус Донбасу". Нинішній парламент їх продовжив до 31 грудня 2020 року, нам же треба знайти оптимальні точки дотику", — резюмував Він.

Раніше експерти оцінили для видання "Коментарі" результати зустрічі помічників голів держав "нормандського формату" в ракурсі врегулювання ситуації на Донбасі.

Зустріч відбулася в Берліні 3 липня. З української сторони були присутні віце-прем'єр-міністр, глава делегації Олексій Резніков та керівник Офісу президента Андрій Єрмак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини