Головна Новини Політика зовнішня політика Угорщина направила скаргу Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина направила скаргу Зеленському

Президент Угорщини поскаржився Зеленському на карпатський сміття

7 липня 2020, 16:13 comments1785
Поділіться публікацією:

Президент Угорщини Янош Адер в листі Володимиру Зеленському закликав Україну розв'язати проблему забруднення Тиси, оскільки води несуть карпатське сміття прямо в Угорщину. Відповідний лист було опубліковано на сайті президента Угорщини.

Угорщина направила скаргу Зеленському

"Наші машини вже не можуть впоратися з тоннами сміття, яке продовжує надходити в Угорщину божевільними темпами. Треба розв'язувати дану проблему. Це точно не відповідає європейським стандартам", — написав Ядер.

Варто зазначити, що аналогічний лист президент Угорщини відправив і румунському колезі Клаусу Йоханнесу, де скаржиться на сміття в річці Сомеш.

"Я розумію, що ніхто не застрахований від злив. Але звідки там взялися пластмасові пляшки та інші побутові відходи? Це дуже шкодить туризму в Угорщині, та й взагалі негативно впливає на всю природу", — підсумував Адер.

Як раніше писали "Коментарі", президент України Володимир Зеленський відвідав Івано-Франківську область. Під час поїздки він оглянув території, які постраждали від повеней. Зеленський також дізнався, на якому етапі знаходиться ліквідація наслідків стихійного лиха.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини