Головна Новини Політика зовнішня політика У "Слуги народу" ще не знають, хто буде балотуватися замість убитого Давиденко
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слуги народу" ще не знають, хто буде балотуватися замість убитого Давиденко

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура розповів про перспективи монобольшинства на 208 окрузі у проміжних виборах через вбивство нардепа Валерія Давиденко

30 червня 2020, 17:25 comments1077
Поділіться публікацією:

Партія "Слуга народу" поки не визначилася, кого підтримувати або висувати на проміжних виборах в народні депутати в 208-му одномандатному виборчому окрузі в Чернігівській області, народний обранець якої був убитий. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на слова народного депутата від монобільшості Олександра Качури.

У "Слуги народу" ще не знають, хто буде балотуватися замість убитого Давиденко

Як зазначив політик, на даному етапі "Слуга народу" готує назвати ім'я майбутнього кандидата на регіональному з'їзді.

"Партія ще не визначилася, кандидата висуватиме з'їзд", — зазначив Качура.

Крім того, він переконаний, що проміжні вибори до парламенту на 208 окрузі потрібно проводити одночасно з місцевими, які відбудуться 25 жовтня 2020 року.

"По-моєму, єдиний правильний варіант — проведення виборів у двомісячний термін після прийняття ЦВК рішення, як зазначено в законі", — зазначив депутат.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що на проміжних виборах в Чернігівській області буде підтримувати екс-нардепа Олега Ляшка, оскільки він "є проукраїнським і незручним для чинної влади".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини