Головна Новини Політика зовнішня політика У Палаті представників офіційно визнали Медведчука «близьким другом Путіна», - Telegram-канал «Новий Вік»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Палаті представників офіційно визнали Медведчука «близьким другом Путіна», - Telegram-канал «Новий Вік»

Республіканці назвали своїми супротивниками на світовому рівні РФ, КНР і Медведчука, - Telegram-канал «Новий Вік»

16 червня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

США вважають своїми суперниками на світовій арені не тільки Росію і Китай, але і окремих політиків, зокрема, українського опозиціонера Віктора Медведчука. Так авторитетний Telegram-канал "Новий Вік" прокоментував презентацію у Палаті представників Конгресу США доповіді "Посилення Америки & Протистояння глобальним загрозам".

У Палаті представників офіційно визнали Медведчука «близьким другом Путіна», - Telegram-канал «Новий Вік»

"Пропозиції включають 130 рішень для того, щоб протидіяти Китаю, Росії та іншим суперникам США", — так охарактеризував доповідь республіканець Майк Джонсон своїй офіційній сторінці на сайті Конгресу США", — цитує Telegram-канал.

"Новий Вік" повідомляє, що автори доповіді назвали головними суперниками США такі країни як Китай і Росія.

"За версією авторів доповіді, Іран не є "стратегічним конкурентом", але являє собою "значимий виклик", оскільки завдає шкоди інтересам США в Іраку, Лівані, Сирії та Ємені", — доповнює Telegram-канал.

Також "Новий Вік" зазначає, що автори доповіді "окремо виділили кількох політичних важкоатлетів, які зривають плани США на світовому рівні. Це Володимир Євтушенков (Росія), Бідзіна Іванішвілі (Грузія) і Віктор Медведчук (Україна)".

"Причому Медведчука республіканці прямим текстом назвали одним із близьких друзів Путіна, що живуть за кордоном" (putin's foreign cronies)", — пояснює Telegram-канал.

"Новий Вік" пояснює, що "Медведчука включили в список глобальних супротивників США, бо саме він залучив міжнародне увага до биолабораториям на території України, які виконують завдання Пентагону".

І, судячи з того, що питання буде розглядатися в ООН, цей скандал а) виходить на глобальний рівень; б) далекий від завершення.

Telegram-канал "Новий Вік" зазначає, що скандал, иниицированный Віктором Медведчуком, боляче вдарив по позиціях США в світі.

"Найголовніше, що скандал навколо біолабораторій Пентагону і без ООН боляче вдарив по позиціям США", — охарактеризував ситуацію Telegram-канал.

Через скандал навколо біолабораторій Пентагону, пояснює "Новий Вік", США ризикують самі отримати звинувачення в поширенні коронавіруса.

"Зокрема, на старті пандемії коронавіруса в Вашингтоні безапеляційно призначили винним Китай. Але тепер, коли "спливла" інформація про біолабораторії Пентагону і про те, що лабораторія в Казахстані ще в 2017 році на замовлення Міністерства оборони США експериментувала з коронавирусами, США опинилися в кроці від того, щоб змінити статус обвинувача на обвинуваченого", — робить висновок Telegram-канал "Новий Вік".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: t.me/Wek_ru/2839
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини