Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС України просять від ЄС найжорсткіших санкцій у відношенні до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС України просять від ЄС найжорсткіших санкцій у відношенні до Росії

Глава МЗС Дмитро Кулеба звернувся до Євросоюзу з проханням підвищити тиск на Росію на тлі запланованого референдуму

11 червня 2020, 17:53 comments1183
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба звернувся до керівництва Євросоюзу із закликом збільшити тиск на Російську Федерацію за допомогою санкцій, оскільки Кремль має намір залучити мешканців анексованого Криму до референдуму за зміни у Конституції РФ. Про це передає агентство "РБК-Україна".

У МЗС України просять від ЄС найжорсткіших санкцій у відношенні до Росії

Кулеба назвав неприпустимим намір Кремля провести референдум в окупованому Криму, адже це суперечить нормам міжнародного права, і закликав посилити тиск на Москву.

"Для того, щоб реально змінити ситуацію, міжнародний політичний, військовий та економічний тиск на Москву має посилюватися i ставати більш згуртованим. І так повинно продовжуватися до повної деокупації Криму", — підкреслив міністр зовнішньополітичного відомства.

Зазначимо, цього року в Росії відбудеться референдум щодо внесення змін до Конституції країни. Референдум планують провести і на території окупованого Криму, що суперечить міжнародному праву.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про курйозний випадок на YouTube, коли реклама російського виробництва про те, як здорово проголосувати за зміни до основоположні принципи Конституції Росії, отримала рекордну кількість скарг через гомофобний посил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини