Головна Новини Політика зовнішня політика У Франції закінчили розшифровку «чорних скриньок» літака МАУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції закінчили розшифровку «чорних скриньок» літака МАУ

У МЗС повідомляють, що вдалося отримати всі дані з «чорних ящиків» зі збитого в Ірані літака МАУ

24 липня 2020, 00:53 comments1330
Поділіться публікацією:

Французьке бюро розслідування та аналізу безпеки цивільної авіації повідомило, що їх фахівці закінчили розшифровку даних з чорних ящиків" збитого в січні над Тегераном літака МАУ. Про це повідомляє "hromadske".

У Франції закінчили розшифровку «чорних скриньок» літака МАУ

Заступник міністра закордонних справ Євген Єнін також повідомив, що успішно вдалося отримати всі записи, попри ушкодження "чорних ящиків". Він також зазначив, що розшифровка є тільки одним з етапів технічного розслідування авіакатастрофи. За його словами, скільки триватиме розслідування сказати поки не можливо.

Нагадаємо, слідчі, які вивчають бортові самописці з українського літака авіакомпанії МАУ кілька днів тому відновили дані мовного самописця, який був переданий Тегераном Франції напередодні. У французькому бюро розслідування та аналізу безпеки цивільної авіації не стали вдаватися в подробиці отримання аудіозапису, на якому зафіксовані розмови та інші звуки в кабіні пілотів. За словами представника BEA, оприлюднення будь-якої додаткової інформації лежить в компетенції іранських слідчих органів, які ведуть розслідування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини