Головна Новини Політика зовнішня політика Транспортне сполучення з Росією для українців залишиться закритим через COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Транспортне сполучення з Росією для українців залишиться закритим через COVID-19

МЗС України не готовий відновлювати залізничне сполучення з Росією, незважаючи на поступове відкриття кордонів з іншими країнами

22 червня 2020, 21:13 comments1344
Поділіться публікацією:

Залізничне сполучення з Росією з України залишається закритим, оскільки в РФ поріг захворювань коронавірусом COVID-19 залишається високим і це може загрожувати нашим громадянам новим спалахом небезпечної інфекції. Про це розповів в інтерв'ю заступник міністра закордонних справ Василь Боднар.

Транспортне сполучення з Росією для українців залишиться закритим через COVID-19

Так, за його словами, у відомства в порядку денному не стоїть запуск поїздів, а про авіасполучення мова навіть не йде, так як воно припинилося на тлі російської агресії ще в 2014 році.

"Це просто небезпечно повноцінно відновлювати повідомлення і ставити під загрозу епідситуації в Україні, оскільки і нас цифри зростають", — пояснив причини Боднар.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ВООЗ стурбована найближчим проведенням параду Великої Перемоги в Москві, так як це загрожує для росіян новим спалахом коронавіруса COVID-19.

Що стосується підготовчих заходів до параду з боку Кремля, то прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков зазначив, що близько 80 ветеранів війни, які повинні взяти участь у параді 24 червня, переведені на карантин, щоб захистити здоров'я літніх людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини