Головна Новини Політика зовнішня політика Топ-чиновник США їде до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-чиновник США їде до Києва

Заступник держсекретаря США Стівен Біген готується до великої робочій поїздці для обговорення міжнародних питань з безпеки

23 серпня 2020, 19:57 comments1184
Поділіться публікацією:

На найближчому тижні, 24-27 серпня, заступник державного секретаря США Майка Помпео Стівен Біген відвідає Вільнюс, Москву і Київ. Про це повідомляє американське Посольство в Україні в Facebook.

Топ-чиновник США їде до Києва

Так, за повідомленням відомства, чиновник прибуде для зустрічі з державними лідерами Литви, Росії та України, щоб обговорити питання регіонального та міжнародного масштабів.

Також за підсумками своєї поїздки Стівен Біген приїде до Австрії в Європейську раду безпеки, щоб разом з колегами підняти гостре питання захисту прав людини в умовах світової кризи і стихійних лих.

Топ-чиновник США їде до Києва - фото 2


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що екс-радник Дональда Трампа Джон Болтон заявив про суперечливі словах президента США про відносини Росії і України.

"Я навіть не можу порахувати, скільки разів мені доводилося пояснювати йому, чому Корейський півострів був розділений після Другої світової війни і чому там досі перебувають американські війська, — заявив Болтон. — Така ж проблема була у нього по відношенню до України. Він думав, що це, по суті, частина Росії. І так тривало з широкого кола тем ".







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини