Головна Новини Політика зовнішня політика ТКГ погодила режим тиші на Донбасі: названа дата
commentss НОВИНИ Всі новини

ТКГ погодила режим тиші на Донбасі: названа дата

Російська сторона в ТКГ задоволена результатом переговорів

22 липня 2020, 22:30 comments1243
Поділіться публікацією:

Представник Російської Федерації в Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Борис Гризлов заявив, що представники ТКГ сьогодні узгодили заходи з припинення вогню на сході України, і вони вступлять в силу з 27 липня. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на російські ЗМІ.

ТКГ погодила режим тиші на Донбасі: названа дата

При цьому Гризлов зазначив, що нібито завдяки втручанню в роботу ТКГ заступник голови адміністрації президента Росії Дмитра Козака вдалося прийняти конкретні заходи для дотримання режиму припинення вогню.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков зазначив, що Володимир Путін, всупереч очікуванням української сторони, не має наміру обговорювати перспективи для зустрічі в нормандському форматі найближчим часом.

За його словами, робочий графік Путіна не включає обговорення з трьома іншими учасниками норманда можливу дату зустрічі.

"Поки в його планах цього немає", — підсумував прес-секретар Путіна, відповідаючи журналістам, додавши, що Росія не бачить передумов для чергового норманда.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини