Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, хто з Донбасу увійшов до української делегації ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто з Донбасу увійшов до української делегації ТКГ

В Офісі президента назвали імена представників ОРДЛО, яких залучили до роботи Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу

9 червня 2020, 13:47 comments1602
Поділіться публікацією:

До роботи Тристоронньої контактної групи вперше у складі української делегації залучили представників тимчасово окупованих РФ районів Донецької та Луганської областей України. Про це інформує прес-служба Офісу президента.

Стало відомо, хто з Донбасу увійшов до української делегації ТКГ

Так, сьогодні розпочався в онлайн-режимі черговий раунд консультацій у робочій групі з політичних питань Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання на Донбасі. Уперше у ТКГ працюють у складі української делегації представники ОРДЛО. Їх залучили на основі положень Комплексу заходів щодо виконання Мінських домовленостей: пункти 9, 11-12 передбачають проведення консультацій з представниками ОРДЛО стосовно параметрів політичного врегулювання та змін до законодавства.

На сьогоднішньому засіданні Донецьку область представляли журналісти Денис Казанський та Сергій Гармаш – вони у 2014 році стали вимушеними переселенцями. А Луганську область представили юрист, голова Міжнародної громадської організації "Луганське земляцтво" Вадим Горан і лікар Костянтин Лібстер.

Нагадаємо, Україна, Росія та ОБСЄ у рамках онлайн-засідання Тристоронньої контактної групи обговорили перспективи закінчення війни на Донбасі. Так, говорили про відкриття КПВВ у Золотому, проїзд абітурієнтів і роботу банків в ОРДЛО.

Раніше ми писали, що на Донбасі відновлюють роботу КПВВ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини