Головна Новини Політика зовнішня політика Сильна Україна не потрібна США, для них цікава слабка Росія, – Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильна Україна не потрібна США, для них цікава слабка Росія, – Медведчук

Віктор Медведчук стурбований, що Україна все більше втрачає промисловий потенціал

19 липня 2020, 12:50 comments1908
Поділіться публікацією:

Сильна Україна не цікавить, для них набагато важливіше слабка Росія. Таку думку висловив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук в інтерв'ю телеканалам "112 Україна", ZIK, NewsOne та "Інтер".

Сильна Україна не потрібна США, для них цікава слабка Росія, – Медведчук

Політик зазначає, що Сполучені Штати сьогодні акцентують увагу на тому, що Україна повинна бути аграрною державою. Водночас він відзначає, що наша країна має великий промисловий потенціал.

"Чому країна з таким промисловим, індустріальним потенціалом в 90-х, ще у 2000-х і навіть зараз повинна бути аграрною державою? Тому що цього хочеться за океаном. Ми знаємо, чому це відбувається. Їх не цікавить успішна Україна, їх не цікавить сильна Україна – їх цікавить слабка Росія", — зазначив політик.

Віктор Медведчук вважає, що США не цікавить економіка і вони будуть робити все для того, щоб послабити позиції РФ. Крім того, голова ОПЗЖ звертає увагу на те, що таке ставлення США до України схоже зі ставленням і Євросоюзу.

"Євросоюз вимагає виконання Угоди про асоціацію і каже: "Як, ви посміли закласти якусь основу або зміцнити питання промислового виробництва і можливості, або відновлення, або створення сьогодні частини комплектуючих для промислового виробництва? Хто вам дозволив? Читайте Асоціацію та Угоду. Там усе написано", – сказав Віктор Медведчук.

Політик також звертає увагу на дії нинішньої влади, яка не робить ніяких дій, щоб сприяти розвитку економіки країни. На думку Медведчука, виступи президента Володимира Зеленського у Верховній Раді щодо розвитку економіки України є скоріше піаром, ніж турботою питаннями суверенітету та незалежності.

Нагадаємо, напередодні Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, який відзначається 19 липня, "Коментарі" дізналися про проблеми в даній галузі та способи їх усунення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини