Головна Новини Політика зовнішня політика Ще одна країна внесла Україну в «червоний список» із забороною на в'їзд
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна внесла Україну в «червоний список» із забороною на в'їзд

Названі випадки, коли українців все ж будуть пропускати в Австрію. Але при дотриманні певних умов

25 липня 2020, 13:36 comments1777
Поділіться публікацією:

Україна потрапила в список з 32 країн, для громадян яких Австрія з 27 липня обмежує в'їзд в країну. Тепер українці зможуть в'їхати в країну тільки для транзиту. Це стосується людей, які подорожують на машині, бо авіасполучення не було відновлено. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба.

Ще одна країна внесла Україну в «червоний список» із забороною на в'їзд

Українцям, які в'їжджають в Австрію з іншої країни шенгенської простору і які не були останні 14 днів в Україні та інших країнах ризику, доведеться пред'явити результати ПЛР-тесту, а також відправитися на 10 днів на карантин. Якщо ж в українців є посвідка на проживання в Австрії, їм доведеться пред'явити тест, зроблений протягом останніх 72 годин.

Обов'язковим ПЛР-тест є і для українців, які їдуть в Австрію на сезонні роботи, для медичних працівників, дипломатів, а також у разі, якщо людина їде в країну до чоловіка, або в'їжджає, щоб потрапити на весілля чи похорон.

Крім України в "червоний список" потрапили США, Швеція, Португалія, Болгарія, Румунія, РФ, Молдова, Білорусь та інші.

 

Раніше "Коментарі" писали, що згідно з даними Центру громадського здоров'я станом на 9:00 25 липня в Україні офіційно зареєстровано 63 929 випадків інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19. За останні добу підтвердився ще 1106 випадків зараження інфекцією. В нашій країні із-за коронавірусу вже померли 1590 осіб. Водночас 35 497 осіб одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини