Головна Новини Політика зовнішня політика Санкції проти Росії за порушення територіальної цілісності України подовжено ще на півроку
commentss НОВИНИ Всі новини

Санкції проти Росії за порушення територіальної цілісності України подовжено ще на півроку

Санкції передбачають обмеження на поїздки та заморожування активів і як і раніше застосовуються до 175 осіб і 44 організацій

10 вересня 2020, 18:16
Поділіться публікацією:

Європейський союз подовжив санкції проти Російської Федерації за порушення цілісності території України ще на півроку. Про це повідомляється в рішенні Ради ЄС.

Санкції проти Росії за порушення територіальної цілісності України подовжено ще на півроку

Джерело: ZIK

"Сьогодні Рада вирішила продовжити санкції, спрямовані проти осіб та формувань, які продовжують підривати або загрожувати територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, ще на 6 місяців до 15 березня 2021 року", — йдеться на сайті Ради Європейського Союзу.

Також в повідомленні підкреслюється, що список санкцій проти РФ починає діяти із завтрашнього дня – 11 вересня.

Відомо, що обмежувальні заходи щодо дій, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, вперше були введені проти Росії 17 березня 2014 року.

Також у Раді ЄС уточнили, що санкції передбачають обмеження на поїздки та заморожування активів і як і раніше застосовуються до 175 осіб і 44 організацій.

Список "санкційних" осіб і організацій, постійно піддаються перегляду та оновленню.

Також, Євросоюз продовжив санкції проти Росії за анексію Криму та за агресію на Донбасі до літа 2021 року. Крім того, Євросоюз продовжив санкції проти Росії за невиконання Мінських домовленостей  до лютого 2021 року. Економічні санкції проти Росії Євросоюз продовжив до 31 січня 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що отруєння Олексія Навального однозначно матиме наслідки для Росії в контексті відносин із Заходом. Є свої інтереси в цьому питанні й у Києва.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини