Головна Новини Політика зовнішня політика Саакашвілі: "Грузія зникне як держава"
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі: "Грузія зникне як держава"

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі стурбований долею рідної країни через проросійську владу

4 серпня 2020, 21:59 comments1352
Поділіться публікацією:

Голова виконавчого комітету реформ України, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі переконаний, що його персона не зникне з політичного порядку Європи, а ось Грузія з цієї точки зору знаходиться в куди більш сумнівному становищі. Про це повідомляє УНН.

Саакашвілі: "Грузія зникне як держава"

Так, грузинський політик позначив, що у нього найважливіша роль в житті України.

"Я можу стати кандидатом на пост прем'єр-міністра в найбільшій країні Європи. Ви можете ознайомитися з українською пресою і переконатися в цьому. Так що моя роль в Україні вкрай важлива", — зазначив глава по реформам.

Також Саакашвілі підкреслив, що домисли нинішньої влади в Грузії про те, що його нав'язують українському президентові не мають нічого спільного з реальністю, а Грузії треба б зайнятися власними перспективами.

"Ми повинні говорити не про це, а про те, що Грузія зникне, як країна. Іванішвілі хотів, щоб Саакашвілі зник з світових радарів. Я дуже чітко представлений на всіх світових радарах, а Грузії там більше немає. На відміну від провінційного політикана, моя країна стоїть вище моєї скромної персони ", — резюмував неординарний політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що призначення Михайла Саакашвілі в Кабміні могло істотно відкоригувати відносини України і Грузії , де екс-президент є вигнанцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини