Головна Новини Політика зовнішня політика Росія звинуватила Захід у втручанні в ситуацію всередині Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія звинуватила Захід у втручанні в ситуацію всередині Білорусі

Прес-секретар МЗС Росії Марія Захарова зробила важливе зауваження в передачі "60 хвилин", але доказів традиційно не надала

26 серпня 2020, 20:47
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ Росії переконане, що країни Прибалтики, Польща і США мають значний вплив на розхитування політичної ситуації всередині Республіки Білорусь. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна" , посилаючись на ТАСС.

Росія звинуватила Захід у втручанні в ситуацію всередині Білорусі

Таку версію озвучила в ефірі телеканалу "Росія-1" прес-секретар Марія Захарова, заявивши, що зовнішньополітичне відомство має всі докази цього факту.

"Ми бачимо те, що роблять держави Прибалтики, бачимо те, що робить Польща, то, що робить цілий ряд інших держав Європейського союзу. І навіть НАТО. Ми бачимо позицію Сполучених Штатів Америки ... Втручання у внутрішні справи суверенної держави — ми так це і кваліфікуємо ... Доказовою бази більш ніж достатньо ", — зазначила Захарова, при цьому ці самі докази вважала за краще не публікувати в прямому ефірі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив ідентичну точку зору, назвавши винуватцем масових протестів усередині країни — США .

"" Планують все це і направляють США, а європейці підіграють. Сказано так — зроблять так. Створено спеціальний центр під Варшавою. Ми контролюємо, знаємо, чим він займається. Почали брязкати гусеницями ", — переконаний білоруський лідер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини