Головна Новини Політика зовнішня політика Посол розповів, як зміниться підтримка України після виборів у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол розповів, як зміниться підтримка України після виборів у США

Володимир Єльченко акцентує увагу на тому, що демократи і республіканці солідарні в питаннях підтримки України

27 липня 2020, 11:20 comments1303
Поділіться публікацією:

Посол України в США Володимир Єльченко вважає, що підтримка України з боку США після виборів у Штатах залишиться на тому ж рівні, що і зараз. За його словами, незалежно від того, хто стане наступним президентом, двопартійна підтримка не дозволить змінити курс. Про це Єльченко розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

Посол розповів, як зміниться підтримка України після виборів у США

Володимир Єльченко зазначає, що у демократів і республіканців схоже ставлення до російської агресії в Україні та партії солідарні в питанні антиросійських санкцій. Посол вважає, що сьогодні це головні моменти для України. Він зазначає, що демократи та республіканці також сходяться в думках щодо всебічної підтримки України.

Водночас, на його думку, після виборів США можуть зняти деякі обмеження щодо українського експорту. А от щоб в Україну стали заходити американські інвестори, нашій країні необхідно впроваджувати серйозні реформи, вважає посол.

Раніше "Коментарі" писали, що президента України Володимира Зеленського можуть запросити на відкриття консульства в Техасі – таким чином, він може відвідати США до майбутніх там виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини