Головна Новини Політика зовнішня політика Поки ще не в Ростов: Лукашенко їде в Москву на зустріч з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки ще не в Ростов: Лукашенко їде в Москву на зустріч з Путіним

Президент Білорусі Олександр Лукашеко подзвонив Володимиру Путіну і на тлі масових протестів попросив про аудієнцію в Кремлі

30 серпня 2020, 13:57 comments1822
Поділіться публікацією:

Сьогодні глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко подзвонив російському президенту Володимиру Путіну і глави держав домовилися зустрітися в найближчі дні в Москві. Про це передає агентство "РБК-Україна" , посилаючись на російський ТАСС.

Поки ще не в Ростов: Лукашенко їде в Москву на зустріч з Путіним

У прес-службі Кремля, в свою чергу, поінформували, що під час розмови президентів був "підтверджений обопільний настрій на подальшого зміцнення російсько-білоруського союзництва і розширення взаємовигідного співробітництва в усіх напрямках".

"Домовлено в найближчі тижні провести зустріч в Москві", — зазначено в повідомленні.

Варто додати, що сьогодні, 30 серпня, президент Білорусі Олександр Лукашенко відзначає свій 66-й день народження і Володимир Путін привітав його з цією подією. Білоруси також привітали свого правителя, продовживши масово збиратися на акції протесту по всіх великих містах країни і припинивши всі роботи на ключових для економіки країни заводах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко регулярно звертається за порадами до Володимира Путіна в зв'язку з кризою в Білорусі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини