Головна Новини Політика зовнішня політика Офіс президента рішуче відповів на санкції Росії проти українських політиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіс президента рішуче відповів на санкції Росії проти українських політиків

В Офісі президента запевнили, що вже давно навчилися реагувати на російські маніпуляції

5 вересня 2020, 18:08 comments1171
Поділіться публікацією:

Офіс президента відреагував на розширення списку українців, проти яких Росія ввела спеціальні економічні заходи. Нові санкції торкнулися Петра Порошенка, Святослава Вакарчука та ще кількох членів парламентських партій. В ОП такі дії назвали "технологічним прийомом РФ". Про це повідомляє ТСН з посиланням на сайт президента.

Офіс президента рішуче відповів на санкції Росії проти українських політиків

В Офісі президента зазначили, що Росія вдалася до санкцій на тлі ряду скандальних подій. У їх числі назвали в першу чергу отруєння опозиційного лідера Олексія Навального і тривалу політичну кризу в Білорусі, який погіршив ставлення світової громадськості до Росії і послужив стимулом для багатьох країн переглянути свою позицію щодо РФ.

В ОП також заявили, що якщо введення санкцій стосується принципових позицій по територіальній цілісності України і ставлення українців до "непорушності постулату про країну-окупанта, яка анексувала частину їх територій", то санкції слід ввести "проти всіх громадян України".

В Офісі президента також не виключають, що санкції з боку Росії — чергова спроба пограти в різні маніпуляції напередодні чергових місцевих виборів і підіграти деяким політичним групам, "з огляду на схильність РФ до глобальних медійно-пропагандистським провокацій".

"На жаль для російської сторони, всі подібні маніпуляції ми прекрасно вміємо читати і вони абсолютно не впливають на наше внутрішнє політичне здоров'я", — запевнили в Офісі Президента.

Як повідомляло видання "Коментарі", Зеленський вже вирішив, що відповісти Кадирову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини