Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко заявив про центри спецслужб США в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив про центри спецслужб США в Києві

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що проти нього працюють потужні спецслужби США

20 листопада 2020, 14:35
Поділіться публікацією:

США розвиває свої центри зі спеціальними службами в різних країнах. Тепер про подібні структури, які, можливо, розташувалися в Києві заявив і глава сусідньої держави — республіки Білорусь. Президент Олександр Лукашенко без натяків вказав на зовнішню протидію, посилаючись на дані розвідки. При цьому глава держави оцінив професіоналізм своїх опонентів.

Лукашенко заявив про центри спецслужб США в Києві

"США — вони під Варшавою центр створили, а зараз в Києві створили. Гаразд, я б сказав, але ми з росіянами, розвідки наша і російська попрацювали, побачили ці центри. Жодного поляка там немає. Це тільки територія. Там все американці сидять — розумні, талановиті, здібні люди ", — додав Лукашенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" публікував інформацію про те, що Олександр Лукашенко розкритикував президента України Володимира Зеленського за позицію Києва по протестах в Білорусі та пригрозив ввести санкції. Крім того, Лукашенко також повідомив, що Росія постійно його запитує, чому український кордон з Білоруссю не зачинені, чому українці через Білорусь поставляють списку санкцій продукцію на ринок Росії.

"І ви проти нас санкції вводите? Так прокиньтеся ви! Дивіться, щоб ми не закрили кордон для товарів з української території. І ви взагалі не зможете не тільки на наш ринок поставляти продукцію, а й переробляти в Білорусі українську продукцію і поставляти на всі ринки, перш за все — на євразійський ринок", — повідомив Лукашенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини