Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів про незамінну роль Фокіна в ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів про незамінну роль Фокіна в ТКГ

Глава ТКГ Леонід Кравчук довірив Вітольда Фокіна налагодження комунікації між самими жителями Донбасу

4 серпня 2020, 20:47 comments1026
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук розповів, чим займатиметься в делегації перший прем'єр-міністр Вітольд Фокін . Про це передає агентство "РБК-Україна" , посилаючись на ефір каналу "Україна 24".

Кравчук розповів про незамінну роль Фокіна в ТКГ

Так, за словами першого президента країни, основна функція екс-глави уряду Фокіна буде складатися в налагодженні комунікації між жителями Донбасу.

"Спілкування та комунікація з людьми, які живуть на непідконтрольною території, і тими людьми, що змушені були залишити (окупований Донбас — ред) — налагодити між ними комунікацію. А якщо точно — координація зусиль тих людей, яких нам потрібно зрозуміти, і діяти в відповідно до цього розумінням ", — відповів Кравчук на питання про функції першого глави уряду в ТКГ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, в чому заслуга 80-річного Вітольда Фокіна , якому довірили членство в такій відповідальній місії як ТКГ.

"Деякі люди дозволяють собі образливі вираження, навіть сміються з приводу нашого віку і не тільки. Але я твердо вирішив погодитися, вважаю за честь у фіналу свого життя хоч чимось допомогти своїй Батьківщині. Для мене Батьківщина — це Україна і її Донбас, який я дійсно люблю. Він був, є і буде українським ", — вказав перший прем'єр України після свого призначення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини