Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, коли пройде нова інспекція Шумів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, коли пройде нова інспекція Шумів

Глава ТКГ розраховує, що це станеться найближчим часом

11 вересня 2020, 11:43
Поділіться публікацією:

Глава Тристоронньої контактної групи в Мінську Леонід Кравчук прокоментував обстріл позицій Збройних сил України у селища Шуми, де мало пройти спільне інспектування об'єкта. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "1 + 1".

Кравчук розповів, коли пройде нова інспекція Шумів

"Українська сторона вважає, що вчора була явна провокація. Звичайно, для початку треба вивчити ситуацію, розібратися, що сталося насправді. Повірте, ситуація змінюється щодня. Поки я не можу говорити нічого конкретного, але вважаю, що інспекція повинна відбутися найближчим часом ", — повідомив Леонід Кравчук.

Як раніше писали "Коментарі", у четвер, 10 вересня, проросійські бойовики обстріляли позиції ВСУ, де повинна була пройти зустріч представників СЦКК і ОБСЄ.

Як вважають в штабі, "такі дії протилежної сторони свідчать про бажання ворога свідомо не просто порушувати чинні угоди, а й відкрито провокувати українських військових. Своєю чергою Україна знову показала всьому світу щире бажання миру на Донбасі, а ворог руйнує всі спроби для цього. Завдяки оперативним діям української розвідки спроби військових формувань Російської Федерації були передбачені. Тому ми встигли евакуювати не тільки військових, а й представників дипломатичної місії ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини