Головна Новини Політика зовнішня політика Фокін отримав відповідь по ситуації на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Фокін отримав відповідь по ситуації на Донбасі

ТКГ відповіла Вітольда Фокіна про його заявах

30 вересня 2020, 02:22
Поділіться публікацією:

Українська делегація в Тристоронній контактній групі з неприємним подивом сприймає повідомлення про резонансні заяви пана Фокіна по війні на Донбасі і в Криму, зроблені у Верховній Раді. Про це повідомляє "Укрінформ".

Фокін отримав відповідь по ситуації на Донбасі

"Пан Фокін як і будь-яка людина має право на власну позицію, якою б дивною вона не здавалася. Але ми разом як делегація України в переговорах в ТКГ повинні дотримуватися виключно офіційної позиції нашої держави навіть тоді, коли не беремо участі в переговорах. Тим більше, що в питаннях про тимчасової окупації Криму та війні на Донбасі дотримуватися офіційної позиції дуже легко, оскільки офіційна позиція України повністю збігається з правдою про війну ", — йдеться в заяві.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в ТКГ пояснили, чому Зеленський різко не критикує Кремль.

Президент опинився в непростій ситуації, впевнений представник України в ТКГ Сергій Гармаш. На всі зміни обстановки на Донбасі він повинен реагувати в публічній площині гранично обережно. Інакше Росія може піти на ескалацію конфлікту.

"Перемир'я під час війни суспільство сприймає неоднозначно. Але це я, як журналіст і звичайна людина, можу говорити, що і як потрібно робити і коментувати. Він же чудово розуміє, якщо буде різко відповідати Кремлю, може стати тільки гірше. 22-го липня адже вже було перемир'я, але обстріли тривали. Тільки коли Зеленський зателефонував Путіну, почався реальний режим тиші І так було вже не раз ", — говорить Гармаш.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини