Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак міг підписати таємні угоди України із РФ, але не виконав їх, - Цибулько
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак міг підписати таємні угоди України із РФ, але не виконав їх, - Цибулько

Політолог Цибулько заявив, що глава ОП Єрмак міг узгодити дії України з РФ під час нормандської зустрічі

8 липня 2020, 18:56
Поділіться публікацією:

Політолог Володимира Цибулько повідомив, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак в 2019 році міг підписати від імені України таємні угоди із РФ, але нічого не спромігся виконати. Про це Цибулько заявив на своїй сторінці у Facebook із посиланням на свої джерела.

Єрмак міг підписати таємні угоди України із РФ, але не виконав їх, - Цибулько

"Згідно з інсайдом, росіяни ще у 2019 році отримали через Єрмака підписання таємної угоди на останній зустрічі в Нормандському форматі. В неї входять пункти, серед яких повернення авіа та сухопутного сполучення, вода в Крим та вплив на кадрові рішення. Але Кремль не може через Єрмака отримати легалізацію підписаних ним обіцянок", — написав Цибулько.

Експерт звертає увагу, що жодна з цих умов досі не виконана. За словами Цибулька, відповідальність за це лежить на Єрмаку, в разі якщо під домовленостями була його згода.

"Зеленський хитро вчинив, що не ставив свої підписи. А віддав це "почесне право" своєму головному перемовнику, котрий на закритих зустрічах один на один переконував в швидких результатах та яскравих перемогах. Але за півроку після підписання, зміни Кабміну, прокурора, ДБР та багатьох інших умов, які потрібні були Андрію Борисовичу для виконання — нічого не зроблено, — розмірковує експерт. — І навіть його спроби перезапустити парламент під себе виглядають виключно як інфантильна мрія зробити раду ще раз. А на практиці вийде так, що коаліцію доведеться робити із Медведчуком, останнього садити спікером і переживати, щоб нічого не сталось. Враховуючи, що спікер може бути в.о. президента. Благо, хоч Порошенко візьме вдвічі більше і опозиція звучатиме в рази сильніше!"

На думку Цибулька, чим більше Єрмак перетягуватиме на себе президентські повноваження, тим краще це для держави.

"Зрада і реванш явно відтягуються в часі з таким "прекрасним" менеджментом, що не може не радувати. Кремль спалив надто багато своїх консерв в Україні, тому сьогодні змушений спиратись на такий низькоякісний управлінський продукт. Що дає шанс справжнім українським силам на перезавантаження, політичне зміцнення та майбутнє звільнення наших територій силою. А не на умовах ворога", — резюмує Цибулько.

Нагадаємо, Україна розірвала черговий меморандум із Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини