Головна Новини Політика зовнішня політика "Донбас уникнув гуманітарної катастрофи", - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

"Донбас уникнув гуманітарної катастрофи", - Зеленський

Президенти України і Швейцарії направили 17 вантажівок з гуманітарною допомогою на територію підконтрольного Донбасу

23 липня 2020, 14:50 comments1097
Поділіться публікацією:

Сьогодні президент Швейцарії Симонетта Соммаруга передала на територію підконтрольних міст Волноваха і Маріуполь гуманітарну допомогу,  зважаючи на небезпеку коронавірусу. Про це розповів глава держави Володимир Зеленський на своїй сторінці Facebook.

"Донбас уникнув гуманітарної катастрофи", - Зеленський

За словами українського президента, одна з вантажівок відправив засоби персонального захисту в центральну лікарню Слов'янська, ще один — апарати для фільтрації води в Волноваху і Маріуполь, решта 15 наповнені хімікатами і реагентами.

"Від імені всієї України вдячний Швейцарії за допомогу. Завдяки їй у Донецькій області вдається уникнути гуманітарної катастрофи. Сьогодні  з мадам Президентом Соммаругою зустріли ще 17 вантажівок", — зазначено в повідомленні Зеленського.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Симонетта Соммаруга прибула з дипломатичним візитом в Україну для зустрічі з українським колегою Володимиром Зеленським, що стало першою зустріччю найвищого рівня для обох країн з початку загальнонаціонального карантину.

Біля трапу літака в Борисполі Соммаругу зустрічала делегація з Офісу українського гаранта, яка буде супроводжувати її до Маріїнського палацу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини