Головна Новини Політика зовнішня політика Дмитро Козак: Україна перегляне постанову про місцеві вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Козак: Україна перегляне постанову про місцеві вибори

За словами російського політика, парламент України нібито найближчим часом повинен внести корективи в прийняту постанову про місцеві вибори

11 вересня 2020, 22:31 comments1134
Поділіться публікацією:

Заступник керівника апарату президента Росії Дмитро Козак стверджує, що під час сьогоднішніх переговорів "нормандської четвірки" в Берліні, Україна погодилася переглянути постанову про призначення місцевих виборів в Україні. Про це повідомляє "РБК-Україна".

Дмитро Козак: Україна перегляне постанову про місцеві вибори

Фото: Олександр Щербак / ТАСС

Про це Козак повідомив під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами проведеної зустрічі політичних радників "нормандської четвірки" в Берліні.

За словами російського політика, парламент України нібито найближчим часом повинен відкоригувати прийняту постанову про місцеві вибори.

"Домовилися про те, що найближчим часом Рада розгляне проект постанови, що коректує ту постанову, яку було ухвалене 15 липня", — заявив Козак.

За словами політика, прийняття українським парламентом постанови про проведення місцевих виборів в поточній версії веде до ескалації конфлікту на Донбасі, адже зазначені в постанові умови проведення місцевих виборів суперечать мінським домовленостями.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під час переговорів "нормандської четвірки" були досягнуті домовленості про продовження перемир'я на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини