Головна Новини Політика зовнішня політика Бойовики вдруге порушили режим тиші: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики вдруге порушили режим тиші: є загиблі

Цього разу загинув український військовий, раніше - ще двоє

6 вересня 2020, 20:58 comments1220
Поділіться публікацією:

У неділю, 6 вересня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинули троє українських військовослужбовців, ще троє отримали поранення. Про це повідомляє оперативний штаб ОСС.

Бойовики вдруге порушили режим тиші: є загиблі

Під час ворожого обстрілу позицій Збройних сил України в районі Причепилівка Луганській області загинув український військовослужбовець. Об'єднані сили відповіли на ворожий обстріл вогнем зі штатного озброєння.

"Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї ... Військовослужбовець отримав поранення, не сумісне з життям", — повідомили в прес-центрі штабу ООС ввечері в неділю.

"У відповідь на обстріл, підрозділи Об'єднаних сил застосували наявні вогневі засоби і дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч. Втрати противника уточнюються ", — запевнили в штабі.

Це вже третя безповоротна втрата ВСУ з початку доби. Ще два бійця загинули в районі Верхньоторецька: вони підірвалися на міні, коли обходили охоплений вогнем ділянку в "сірій зоні".

Два бійця Об'єднаних сил отримали поранення під час підриву на міні автомобільної розливний станції АРС-14. Бійці були задіяні в гасінні вогнищ тління поблизу Новгородського.

Сьогодні, 6 вересня, збройні формирование Російської Федерации раптом порушили повний и всеосяжній режим припиненням вогню ....

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Неділя, 6 вересня 2020 р



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини