Головна Новини Політика зовнішня політика Більшість українців згодні з Медведчуком, що влада перетворила Україну на колонію Заходу, - Потьомкін
commentss НОВИНИ Всі новини

Більшість українців згодні з Медведчуком, що влада перетворила Україну на колонію Заходу, - Потьомкін

Громадський діяч Олександр Потьомкін заявив, що Україна втрачає незалежність

6 серпня 2020, 17:13 comments1212
Поділіться публікацією:

Більшість українців вважають, що Україна втратила свою незалежність і поступово перетворюється на колонію і резервацію Заходу. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів громадський діяч Олександр Потьомкін.

Більшість українців згодні з Медведчуком, що влада перетворила Україну на колонію Заходу, - Потьомкін

За його словами, думка українців є гідною відповіддю так званим соросятам при владі.

"70% українців за останнім опитуванням сказали, що ми втратили свою незалежність, ми стали колонією. А чи хочемо ми, українці, жити в Україні, як в колонії? У нас вже почали відбирати землю, у нас почали відбирати медицину. А потім так само, як американським індіанцям — ось вам казино. Чи хочемо ми жити жебраками, хворими в резерваціях в своїй країні", — заявив Потьомкін.

При цьому, додав, що голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук неодноразово вимагав від президента Зеленського припинити згубну політику втрати суверенітету і перетворення країни на безправну колонію.

"Чудове питання, яке задав Віктор Медведчук Зеленському в своєму відкритому листі, — а з ким ви: з українським народом або з олігархами і МВФ? Ось це питання, на сьогоднішній день дуже важливе, — вважає Потьомкін. — Ми не повинні шукати вигоду на Сході чи на Заході — ми повинні шукати вигоду всередині себе. У нас дуже велика країна. Адвокат Трампа сказав, що за останні п'ять років з України вивели з країни 100 мільярдів доларів. А зараз стоїмо на колінах просимо кілька мільярдів кредитів, віддаючи останні крихти суверенітету".

Раніше Віктор Медведчук повідомив, що Україна знаходиться під зовнішнім управлінням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини