Головна Новини Політика зовнішня політика Безвіз України з ЄС буде збережений, а санкції проти Росії продовжено - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Безвіз України з ЄС буде збережений, а санкції проти Росії продовжено - Зеленський

Президент України підкреслив, що двері Європи будуть відкриті для українців як тільки дозволить епідеміологічна ситуація

6 жовтня 2020, 21:46
Поділіться публікацією:

Лідер української держави Володимир Зеленський запевняє, що безвізовий режим з країнами Європейського союзу буде збережений. Про це він заявив під час спільної прес-конференції з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем — повідомляє РБК.

Безвіз України з ЄС буде збережений, а санкції проти Росії продовжено - Зеленський

Фото: ОП

"Ми отримали запевнення в тому, що безвізового режиму нічого не загрожує і він буде відновлений після пандемії", — підкреслив Зеленський.

У свою чергу Шарль Мішель заявив, що ЄС хоче поглиблювати відносини з Україною ще більше.

"Це був перший фізичний саміт в Брюсселі з часу кризи пандемії коронавируса. Це підкреслює важливість, яку Європейський союз надає відносинам з Україною. ЄС — є і буде залишатися найбільшим і найнадійнішим партнером", — підкреслив глава ЄС.

Також стало відомо, що під час саміту було досягнуто домовленостей про продовження ЄС санкцій проти Росії до відновлення цілісності України.

"Спільно з партнерами ми в черговий раз закликали Російську Федерацію забезпечити повне виконання Мінських домовленостей. Я також отримав запевнення, що санкції Європи будуть діяти до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України", — заявив Президент України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський розповів, що потрібно зробити в переговорах з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини